>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: Адріано йде? Мені Луїс про це нічого не казав

А ось Бернарда Містер утримувати не буде

Луческу: Адріано йде? Мені Луїс про це нічого не казав
Фото: ФК "Шахтер"

Останніми днями відразу кількох гравців "Шахтаря" засватали до Італії. За чутками, "Інтер" планує підсилитися Бернардом, "Дженоа" - Факундо Феррейрою, а Луїс Адріано може вирушити в "Юве" або "Мілан". Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував ці питання.

"Я не знаю про інтерес "Дженоа" до Феррейри, але це дуже цінний гравець. Торік Факундо програв боротьбу Адріано за місце в основі, але у нього виняткові здібності, він відмінно діє у штрафному майданчику.

Феррейра сильно грає головою і просто створений для італійського чемпіонату. Я був розчарований, що він покинув нас у міжсезоння, але якщо футболіст хоче за будь-яку ціну піти, я не утримуватиму його проти волі.

У Луїса Адріано залишився останній рік за контрактом. У нього попереду чудове майбутнє. Якби він хотів піти з "Шахтаря", то повідомив би мене про це.

У Бернарда видався нелегкий старт, але останнім часом він непогано заграв. У нього великий талант. Втім, повторюся, якщо хтось захоче піти, я утримувати не буду", - сказав Луческу в інтерв'ю TMW.

Нагадаємо, Феррейра влітку 2014 року перебрався у "Ньюкасл" на правах оренди. Однак проявити себе в АПЛ аргентинцеві не вдалося.

Адріано зараз перебуває на піку своєї кар'єри. Нападник став кращим бомбардиром групового етапу ЛЧ і отримав виклик у збірну Бразилії. Тож, якщо Луїсу і йти, то зараз (або влітку 2015 року) - найоптимальніший варіант.

За Бернарда Ахметов заплатив 25 млн євро. Цей трансфер став найдорожчим в історії клубу. Однак проявити себе в Україні бразильцеві так і не вдалося - Берні постійно хандрить і конфліктує з Луческу. Проте охочих заплатити за футболіста ті самі 25 млн наразі немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram