>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Наркоторговець" Адріано виринув у Франції

"Імператор" відновить футбольну кар'єру

"Наркоторговець" Адріано виринув у Франції
Фото: www.eurosport.ru

32-річний бразильський нападник Адріано продовжить кар'єру у Франції. «Імператор» за допомогою свого офіційного твіттер-акаунта оголосив про підписання контакту з «Гавром», який виступає в лізі 2.

«Вітаю з Різдвом уболівальників моєї нової команди «Гавр». Я сподіваюся, що з вашою підтримкою ми зможемо домогтися найкращих спортивних результатів», - написав Адріано.

Але офіційний сайт «Гавра» поки що про підписання зіркового форварда нічого не повідомляє.

Нагадаємо, Адріано завершив кар'єру півтора року тому. Останніми клубами в кар'єрі «Імператора» були «Корінтіанс» і «Фламенго», але за останній він так і не провів жодного матчу. За повідомленням бразильських журналістів, один з кращих бразильських нападників минулого десятиліття потерпає від надмірної ваги.

Справжньою зіркою бразилець став в Італії, сяючи за «Парму» та «Інтер». В італійській серії А бразилець провів 180 матчів і забив 77 м'ячів. У складі збірної Бразилії «Імператор» відзначився 29 разів у 51 матчі.

У листопаді 2014-го повідомлялося, що Адріано загрожує тюремний термін за незаконний обіг наркотиків і зв'язок з наркоторговцями. Крім того, «Імператора» звинувачують у підробці документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram