>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Масові придбання "Динамо" не потрібні, - Михайличенко

Іноземці в Україну не квапляться

Масові придбання "Динамо" не потрібні, - Михайличенко
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" взимку на трансферному ринку поводитиметься скромно. На думку спортивного директора клубу Олексія Михайличенка команда потребує точкового посиленні:

"В якому напрямку працюватиме клуб взимку? В першу чергу, я хочу пояснити специфіку футбольного ринку. Як правило, серйозні команди з висококласними футболістами, які ставлять перед собою тільки найвищі завдання, не роблять гучних придбань чи продаж під час зимового трансферного вікна. Для нас же цей період набагато важливіший, ніж літній, тому що ми маємо більше часу для адаптації футболіста до стилю гри "Динамо". Плюс, треба обов'язково враховувати ситуацію в нашій країні, яка зовсім не сприяє переговорному процесу з іноземцями, котрі за всіма параметрами підходять нам.

Але ми ведемо роботу, підбираємо кандидатів і робимо все, що залежить від нас, щоби впоратися з поставленими перед нами завданнями. Весь час наші селекціонери проводять у відрядженнях, переглядаючи і аналізуючи до грудня тих чи інших футболістів, після чого нас чекає дуже тривалий і непростий процес переговорів. Наскільки вони будуть успішними - передбачити важко. Але є конкретні завдання, поставлені президентом і головним тренером, і ми повинні прагнути втілити їх у життя.

Ми віримо, що в нинішнє трансферне вікно ми зможемо знайти гравця, який захоче приїхати до нас. На цьому етапі нам не потрібні масові придбання - у нас є завдання щодо конкретних позицій, які ми намагаємося виконати".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Динамо" шукає лівого захисника. Кияни нібито цікавилися Іваном Стрінічем і Тончі Кукочем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram