>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дериземля повертається в біатлон

Андрій візьме участь у чемпіонаті України

Дериземля повертається в біатлон
Фото: www.biathlon.com.ua

Андрій Дериземля може повернутися в біатлон. Спортсмен відновив тренування і приїхав в село Сянки для участі в чемпіонаті України (відбудеться 26 грудня). Про це повідомила головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Надія Бєлова в інтерв'ю XSPORT:

"З Андрієм ми постійно були в контакті. Я цікавилася тим, чим він займався після біатлону, він - виступами хлопців у новому сезоні. Він мені говорив, що, якщо раптом у нього не вийде в іншій сфері, то він хотів би спробувати повернутися в команду. Але для цього, зрозуміло, треба тренуватися. І ось він зараз стартуватиме на чемпіонаті України. Якщо він покаже гарний результат, то у нього з'явиться можливість стартувати на чемпіонаті Європи. Звичайно, він пропустив весь підготовчий етап, але з його досвідом і багажем тренувань Андрій безумовно здатний потрапити в команду. Однак, підкреслюю, ми дивимося на результат".

Нагадаємо, що минулого місяця Дериземля оголосив про завершення спортивної кар'єри, заявивши, що займатиметься розвитком соціальних проектів у Чернігові.

Зазначимо, Дериземля брав участь у нещодавніх виборах до Верховної Ради. Спортсмен посів друге місце на окрузі №205.

Андрій Дериземля дебютував у біатлоні в 1996 році. У складі збірної України Андрій провів 18 сезонів. Найвищими його досягненнями стали дві бронзові медалі чемпіонатів світу (2007, 2011), одна перемога і 10 призових місць на етапах Кубка світу, а також три титули чемпіона Європи (2002, 2003, 2005).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram