>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Дніпру" необхідні три-чотири новачки

Посилення не потребує тільки лінія нападу

Маркевич: "Дніпру" необхідні три-чотири новачки
Фото: ФК "Днепр"

Мирон Маркевич розповів про те, які позиції необхідно зміцнити «Дніпру»:

«Поки що не маю жодної інформації на рахунок пошуку заміни Стриничу. Можливо, ведуться якісь переговори. Крім Стринича, у нас є проблеми на інших позиціях. Мені хотілося б, щоб у команді з'явилися три-чотири нових футболісти. Без цього важко буде зрушити з місця.

Очікувати повернення в лаву Мандзюка слід також нескоро. Віталій майже цілий рік не грав у футбол. Потрібно, щоб він повністю відновився і міг готуватися нарівні з усіма. Ми, як і раніше, розраховуємо на нього: щоб він був ближчим до команди, можливо, візьмемо його на зимові збори. Принаймні я йому допоможу - а там як Бог дасть.

А ось у напрямку пошуку форварда ми не працюємо. У нас і без того досить гравців лінії атаки. Ба більше, у мене як тренера навіть виникає проблема з вибором - є Калинич, Зозуля і Селезньов, а грає тільки один. Зозулю, правда, ми іноді ставили праворуч, оскільки не завжди були готові Матеус і Лучкевич.

Можливо, Зозуля і Селезньов зіграли восени трохи нижче від свого рівня... Хоча Зозуля - футболіст, завжди старанний. Думаю, що своє він ще заб'є. А ось Селезньов дійсно, трохи «поплив». Але він має пояснення цього. Євгена багато що пов'язує з Донецьком, ось хлопець за все і переживає».

Нагадаємо, Стринич найближчим часом перейде в «Наполі». Раніше в «Дніпро» сватали Еріка, Безуса і Громова. Але далі розмов справа не просунулася. Поки що з новачків на перший збір їде тільки Флоріан Матей з «Волині».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram