>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Німецькі та італійські клуби зацікавлені в Мілевському, - агент

Артему набрид "Хайдук"?

Німецькі та італійські клуби зацікавлені в Мілевському, - агент
Фото: http://dynamo.kiev.ua/

Артем Мілевський може покинути Хорватію і перебратися в популярнішу футбольну лігу. Про це заявив агент футболіста Олександр Панков:

"Філософія "Хайдука" така, що їм потрібно продавати футболістів, вони за рахунок цього живуть. Щопівроку їм треба продавати мінімум на 1,5-2 мільйони євро. Тому якщо не буде пропозиції щодо хорватських футболістів, вони готові продавати Артема.

Пропозиції є. 2-3 дні тому я спілкувався з клубами із Бундесліги та Італії. Ціну озвучили, клуби знають. Якщо вони будуть готові викласти 2 мільйони євро, то "Хайдук" готовий відпустити Мілевського.

Це команди, які знаходяться в середині таблиці. У них є певний бюджет під нападника. На сьогодні вони готові витрачати гроші, але не такі, які просить "Хайдук". Можливо, через 2-3 тижні все зміниться".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Хайдук" відхилив пропозицію клубу з Південної Кореї. Азіати давали за Артема 1 млн євро.

Додамо, що Артем через конфлікт із Олегом Блохіним практично на 2 роки випав з обойми. Повернутися у великий футбол Мілевський зумів тільки восени цього року, підписавши контракт із "Хайдуком".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram