>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Юрист: "Карпати" можуть відправити в першу лігу

Львівський клуб оштрафували і суворо попередили

Юрист: "Карпати" можуть відправити в першу лігу

Львівські "Карпати" знову оштрафували. Клуб досі не розрахувався зі своїми колишніми гравцями Артемом Федецьким та Іваном Мілошевичем. У підсумку у вівторок КДК ФФУ оштрафував "Карпати" на 62500 гривень.

Про це в ефірі каналу "Футбол 1" розповів юрист Дмитро Коробко:

"Це, здається, вже третє засідання КДК з цього питання. В результаті за невиконання рішень Палати вирішення спорів ФФУ щодо Мілошевича "Карпати" оштрафовано на 25 тисяч гривень, а за невиконання рішення САS Лозанни щодо Федецького - на 37 500 гривень.

Крім того, "Карпати" попереджали, що, якщо рішення не виконуватимуться, то можуть застосувати нефінансові санкції: заборона на трансферну діяльність, переведення в нижчу лігу, зняття очок, як ви знаєте".

Нагадаємо, цього сезону "Карпати" вже позбулися в сумі 9 очок через невиплати за контрактами. Крім того до львів'ян мають претензії ще близько 10 футболістів. Раніше повідомлялося, що "Карпати" заборгували, згідно з вердиктами CAS, ФІФА та ФФУ, близько 16 млн гривень. Розплачуватися за боргами у Львові не поспішають, звинувачуючи українську футбольну владу в корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram