>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський зустріне Новий рік із Лукашенком

Артем мріє повернутися у збірну України

Мілевський зустріне Новий рік із Лукашенком
Фото: tsn.ua

Артем Мілевський зустрічати Новий рік буде в Мінську. Про це футболіст хорватського "Хайдука" розповів в інтерв'ю XSPORT:

"Я їду додому, не був давно вже в Мінську. Усі дуже готуються до мого приїзду, і сестра теж прилітає. Тим більше, 30 грудня у батька день народження. Я не можу дочекатися, коли нарешті побачу свою сім'ю, цей мій приїзд ще довго згадуватимуть.

Ми вирішили, що на святковому столі у нас обов'язково буде олів'є і мандарини. Будемо дивитися на кухні "Іронію долі" або "Іван Васильович змінює професію". А потім о 00:00 увімкнемо виступ Лукашенка.

В першу чергу я хочу повернутися до збірної України для себе, я хочу бачити своїх друзів: Гусєва, Ярмоленка. Бачити людей, з якими я грав, з якими я домагався результатів у команді. Для мене важливо знову відчути цю атмосферу. Я багато чого віддав би, щоби знову опинитися в збірній".

Нагадаємо, через конфлікт з Олегом Блохіним Артем практично два роки майже не грав. Зараз нападник виступає у Хорватії за "Хайдук". Мілевський поступово набирає колишню форму і можливо вже навесні повернеться в збірну. Принаймні, Михайло Фоменко повідомив, що все в руках футболіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram