>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росіяни не давали грошей кримському футбольному клубу

ТСК знову опинився біля розбитого корита

Росіяни не давали грошей кримському футбольному клубу
Фото: www.sctavriya.com

Російський виробник тепловозів Трансмашхолдинг спростував інформацію про те, що компанія є спонсором сімферопольського футбольного клубу ТСК

Про це сказано в заяві компанії на офіційному сайті.

"У кількох кримських та загальноукраїнських ЗМІ поширили повідомлення про те, що президент ЗАТ Трансмашхолдинг Андрій Бокарьов є спонсором футбольного клубу ТСК (м.Сімферополь).

Офіційно повідомляємо, що ні ЗАТ Трансмашхолдинг, ні А. Бокарьов особисто не спонсують спортивні команди, що базуються на території Республіки Крим", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше самопроголошений губернатор півострова Сергій Аксьонов заявив про те, сімферопольський ТСК, який відчуває проблеми з фінансуванням, отримав російського спонсора в особі Трансмашхолдингу. Футболісти навіть вже отримали 40 млн рублів від нового спонсора.

Нагадаємо, виконком УЄФА ухвалив заборонити кримським клубам брати участь у змаганнях Російського футбольного союзу (РФС) з 1 січня 2015 року. До подальших розпоряджень регіон отримав статус "особливої зони" з футбольної точки зору.

Влітку, після анексії півострова Росією всі професійні футбольні клуби закрили. На їхньому місці з'явилися нові колективи, заявлені у другій російський дивізіон. "Нові російські" клуби неодноразово скаржилися на нестачу фінансів. Міністр спорту РФ Віталій Мутко у свою чергу обіцяв клубам знайти спонсорів у Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram