>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський: Я не паразит, але в ресторанах з Алієвим посидіти любив

Суркіс не прощав Артема

Мілевський: Я не паразит, але в ресторанах з Алієвим посидіти любив
Фото: instagram

Артем Мілевський заявив, що свого часу заплатив чимало штрафів Ігореві Суркісу, повідомляє Xsport.

«Звичайно, скандальні історії були. І сигарети по молодості були. Але кухоль пива, наприклад, у Європі можна випити - і сісти за кермо. Багато придуманого про мене було, але й правда в цих історіях теж є.

На презентацію Блохіна прийшов у халаті, бо не встигав переодягнутися. Але так часто буває, що гравці в халатах приходять. Я б, може, і в жарт це все перевів. Хоча, може, і неповага в цьому є. Може, Блохін образився.

Найвідвертіша неправда, що п'яним на тренування приходив. Штрафів платив багато, Суркіс не прощав. У нас навіть фраза була: «Посидів на десяточку». У ресторані після 10-ї побачили - штраф 10 тисяч. Я не ідеальний. Я не вважаю, що робив щось таке, що я є негідником чи паразитом. Це роблять усі. Це Київ, але визнаю, було, що по п'ять разів на тиждень їздили в ресторани з Алієвим», - розповів Артем в ефірі «Футбол 1».

Нагадаємо, саме через Блохіна Мілевському довелося покинути «Динамо». Олег Володимирович практично на рік заслав футболіста в другу команду. Набрати форму Мілевський зумів тільки в грудні 2014 року в «Хайдуку», випавши з великого футболу майже на два роки.

За «Динамо» Артем виступав з 2002-го по 2013 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram