>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павелко: до березня ми будемо повністю контролювати роботу Конькова у ФФУ

Анатолій Дмитрович не зможе вирішувати будь-що самостійно

Павелко: до березня ми будемо повністю контролювати роботу Конькова у ФФУ
Фото: Артем Атаманюк

6 березня 2015 року відбудеться позачерговий Конгрес ФФУ, на якому пройдуть вибори президента організації. Робочу групу для організації Конгресу очолив Андрій Павелко, якого вважають фаворитом майбутніх виборів. В інтерв'ю «Команді» Павелко наголосив, що на посаду голови ФФУ буде багато претендентів:

«Як відомо, за кілька тижнів до Конгресу відбулося засідання Виконкому ФФУ, на якому я мав дуже жорстку розмову з колегами. Я намагався пояснити всім, що категорично не згоден з нинішнім підходом до справи керівництва федерацією, а також з діяльністю її колективних членів на місцях, тому був змушений жорстко порушити питання про необхідність зробити роботу ФФУ відкритою, почути нарешті футбольних людей. Однак мені тоді сказали, що це неможливо... Іншого виходу, крім написати заяву на звільнення, я не мав.

Перевибори ФФУ? Я думаю, на цю посаду буде багато претендентів. Але разом із тим упевнений, що вибори пройдуть повністю демократично і це дозволить нашому футболу розвиватися. Найголовніше, щоб процес був відкритим. До речі, із цього моменту робоча група зобов'язана тримати під контролем діяльність керівництва федерації. Щодо моєї кандидатури, то найближчим часом я вирішу, потрібно мені брати участь у виборах чи ні.

Коньков поки що залишається головою федерації футболу, і його підпис, як і раніше, має юридичну силу, проте очолювана мною робоча група, повторюся, буде протягом трьох місяців контролювати не тільки рішення, які приймає Коньков, а й діяльність ФФУ загалом».

Нагадаємо, раніше Коньков повідомив, що планує брати участь у виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram