>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Поранений" Шкртел врятував "Ліверпуль" від поразки у битві з "Арсеналом"

"Каноніри" у поганій грі ледь не відвезли з "Енфілда" перемогу

"Поранений" Шкртел врятував "Ліверпуль" від поразки у битві з "Арсеналом"
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 17-го туру АПЛ "Ліверпуль" і "Арсенал" розіграли справжній спектакль. Перший тайм виявився не багатим на події. "Червоні", граючи на своєму полі, більше атакували, але до реальних моментів біля воріт Щесни справа доходила рідко. "Каноніри" в контратакувальній грі не досягли успіху.

На 45-й хвилині Коутіньйо класним ударом з середньої дистанції вивів "Ліверпуль" вперед. Але піти на перерву, ведучи в рахунку, мерсисайдцям не вдалося. На другій компенсованій хвилині Дебюші після розіграшу "стандарту" розтрощив Джонса.

А ось друга половина вийшла більш видовищною. "Ліверпуль" пішов в атаку великими силами, внаслідок чого гра розкрилася. На 65-й хвилині "Каноніри" вийшли вперед. Жиру після пасу від Касорла розстріляв Джонса. Зазначимо, що незадовго до гола Жиру наступив на голову Мартіну Шкртелу. Словак, якому хвилин 10 надавали допомогу, все ж повернувся на поле. І саме "поранений" Мартін на 7-й компенсованій хвилині зрівняв рахунок, забивши м'яч головою у ворота Щесни! Цей гол став закономірним результатом тривалої облоги, яку влаштували "Червоні": Щесни при повному потуранні захисників разів зо п'ять рятував свою команду від голу. Однак "Арсенал" ледь не вирвав перемогу. На 9-й компенсованій хвилині Монреаль упустив відмінний шанс.

Таким чином, "Арсенал" з 27-ма очками посів шосте місце, "Ліверпуль" мешкає на десятому місці (22 очки). "Челсі" і "МанСіті" перемагають, набравши 39 пунктів.

"Ліверпуль" — "Арсенал" 2:2

Голи: Коутіньйо, 45, Шкртел, 90+7 — Дебюші, 45+2, Жиру, 65

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram