>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: НСК "Олімпійський" переходить на "економний" режим роботи

До лютого на стадіоні буде тихо

ЗМІ: НСК "Олімпійський" переходить на "економний" режим роботи
Фото: nsc-olymp.com

НСК "Олімпійський" доводиться економити гроші. Головна арена країни зараз простоює без діла. Футбольний сезон закінчився, а нових заходів немає. Найближчим часом стадіон можуть відключити від постачання електроенергією, а з Нового року співробітникам скоротити робочий тиждень до трьох днів.

Директор з питань зовнішніх зв'язків "Олімпійського" Віктор Анісімов так прокоментував ситуацію, що склалася:

"Наше підприємство державне, але ми не беремо жодної копійки з державного бюджету. Так, за рахунок отриманих коштів ми повністю покриваємо всі свої експлуатаційні витрати. А вони, повірте, чималі, враховуючи кількість споживаної енергії, наприклад, для освітлення стадіону.

Але, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, ми не звільнили жодного співробітника.

Усі чудово знають, що до кінця лютого у нас футбольна зимова перерва. Наше поле засинає, щоб перезимувати і бути в чудовій формі до початку нового сезону. Також не секрет, що січень для багатьох є затишшям у плані проведення заходів: спочатку усією країною будемо святкувати, а потім займатися питаннями планування і бюджетування. Тому, щоб не проводити скорочення персоналу і зберегти висококваліфікованих фахівців, ми, можливо, будемо змушені вдатися до різних методів зменшення експлуатаційних витрат. Але поки що про таке не йшлося".

Зазначимо, раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що експлуатація "Арени Львів" обходиться клубу в 700-800 тисяч гривень за матч. Ці витрати не завжди вдається відбити квитками і торгівлею на стадіоні. Не важко припустити, що матчеві витрати "Олімпійського" ще вищі. Як, утім, і доходи.

Додамо, що в 2014 році на "Олімпійському" свої матчі проводили "Динамо" (чемпіонат, Кубок України, Ліга Європи) і збірна України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram