>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WBC забороняє Дженнінгсу битися з Кличком

Дон Кінг у своєму репертуарі

WBC забороняє Дженнінгсу битися з Кличком
Фото: 7days.kiev.ua

Поєдинок між Володимиром Кличком і Браянтом Дженнінгсом опинився під загрозою зриву. Сьогодні на конгресі WBC, який проходить у Лас-Вегасі, ухвалено доволі дивне рішення. Функціонери організації висунули Браянтові ультиматум. Якщо американець вийде на ринг проти Кличка (а бій повинен був відбутися 25 квітня), то він втратить статус офіційного претендента на титул WBC. У такому разі за цей статус боротимуться другий номер рейтингу WBC росіянин Олександр Повєткін і четвертий у класифікації кубинець Майк Перес.

Якщо ж Дженнінгс від бою з Кличком відмовиться - він отримає першочергове право вийти на ринг проти переможця двобою між чемпіоном світу WBC канадцем Бермейн Стіверном і американцем Деонтеєм Вайлдером, який відбудеться 17 січня.

Нагадаємо, Кличко вибрав Дженнінгса собі в суперники саме через його статус претендента у WBC. Побивши американця, Володимир розраховував отримати право на бій з чемпіоном цієї організації. Однак плани українця опинилися під загрозою зриву.

Одіозний американський промоутер Дон Кінг не має наміру віддавати Кличкові єдиний «американський» чемпіонський пояс. Кінг, який пов'язаний із зі Стіверном, і з Вайлдером, спершу організував чемпіонський бій між своїми клієнтами. А тепер хоче вивести з гри і Дженнінгса, чиї менеджери домовилися з командою Кличка. Тепер Володимирові, мабуть, доведеться домовлятися з Кінгом про чемпіонський бій. Причому умови буде диктувати саме Дон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram