>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Волині": в ФФУ послали нас до Колліни

Фанати в Будинку футболу правди не знайшли

Ультрас "Волині": в ФФУ послали нас до Колліни
Фото: Вконтакте

Сьогодні ультрас луцької "Волині" влаштували мітинг біля Будинку футболу. Гості з Луцька (приблизно 200 фанів) приїхали до Києва протестувати проти корупції у футболі і свавілля суддів. Незважаючи на те, що ФФУ охороняла міліція, фанати почали кидати в Будинок футболу палаючі предмети (імовірно фаєри). У підсумку зайнявся дах.

У результаті відбулася зустріч фанів з виконавчим директором ФФУ Максимом Бондаревим, після якої ультрас розійшлися.

Представник фанатів "Волині" розповів каналу "Футбол 1" про підсумки розмови:

"Не зустрілися ні з Коньковим, ні з Поповим. Їх не було в ФФУ. Зустрілися з виконавчим директором. До чого прийшли: питання суддівства в Україні до 2015-го контролює П'єрлуїджі Колліна. Тобто, ФФУ не ухвалює жодних рішень щодо суддівства до 2015 року.

У контракті є пункт, згідно з яким Федерація не має права втручатися в роботу суддів і якимось чином координувати її. Не тут треба було шукати рішення щодо суддів".

Нагадаємо, ультрас "Волині" зірвали матч проти "Металіста". Луцькі фани вибігли на поле і намагалися влаштувати самосуд над рефері Кутаковим.

Після матчу "Волинь" виступила з офіційним зверненням, у якому зажадала довічної дискваліфікації Кутакова і перегравання матчу. Інакше "Волинь" пригрозила знятися зі змагань під егідою Прем'єр-ліги. За регламентом УПЛ луцькому клубу мають присудити технічну поразку.

Додамо, що ФФУ ухвалить рішення про цю гру лише у наступному році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram