>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шопін: мене хотіли здати "Айдару", видавши за сепаратиста

"Перевертні в погонах" вимагали від колишнього футболіста переписати кафе на них

Шопін: мене хотіли здати "Айдару", видавши за сепаратиста
Игорь Шопин
Фото: metalist-kh-stat.net.ua

Колишній півзахисник харківського "Металіста" Ігор Шопін прокоментував своє викрадення.

"Мене викрали в ніч з п'ятниці на суботу в кафе "Ультра", що належить моєму батькові. Спочатку ці перевертні в погонах - начальник Новоайдарського райвідділу міліції Пантикін Леонід та його заступник Чемерський Володимир, влаштували бійку в залі кафе, а потім у присутності відвідувачів почали бити мене, після чого затягли мене у свій автомобіль і далі залякували та знущатися зі словами: "Ми здамо тебе як сепаратиста батальйону "Айдар", і багато іншого в такому дусі.

Я їм не відповідав, а просто молився, оскільки говорити з ними було марно. Потім вони хотіли піти на мирову і запропонували переписати батьківське кафе-магазин на одного з них. Я не погоджувався... Найцікавіше те, що з ними наші шляхи ніколи не перетиналися раніше.

Вони кілька годин возили мене по селищу, а потім в якийсь момент проспали мене. Мені вдалося втекти і сховатися на добу у знайомих, поки не повідомили в компетентні органи.

Зараз вже все позаду. Цю справу хочуть спустити на гальмах. До мене приходять різні люди намагаються умовити мене забрати заяву... Я принциповий. Моя ціль не відплата для них, а гарний урок для таких покидьків. Вони не повинні носити погони і служити в правоохоронних органах", - сказав Шопін.

Зазначимо, що уродженець Луганської області Ігор Шопін закінчив кар'єру у 2010 році. До цього він виступав за "Металіст" з 1998 по 2004 роки, а також захищав кольори "Зорі", "Харкова" та "Говерли". Останнім клубом Шопіна був свердловський "Шахтар" (друга ліга).

Нагадаємо, про викрадення Шопіна повідомив народний депутат ВР Антон Геращенко. Депутат також зазначив, що причетні до викрадення міліціонери вже звільнені з органів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram