>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бойцан відкриє двері в "Металіст" для клубних вихованців

Курченкові дорогі легіонери вже не по кишені?

Бойцан відкриє двері в "Металіст" для клубних вихованців
Александр Бойцан
Фото: www.footboom.com

Олександр Бойцан, один з босів "Таврії", що канула в лету, повертається в український футбол. Кілька днів тому Бойцана призначили заступником генерального директора "Металіста". В інтерв'ю клубному сайту Олександр розповів про свої завдання в клубі:

"Можу сказати, що від таких пропозицій, як від "Металіста", не відмовляються. Тому, як тільки таке надійшло, я відразу дав згоду. Футбольний світ дуже вузький, тож у тому, хто порекомендував або запропонував президенту мою кандидатуру, розбиратися не будемо. Можу сказати, що пропозиція від "Металіста" стала сюрпризом. Понад те, приємним сюрпризом.

Напрямок один - розвиток "Металіста" в напрямку поліпшення всіх його галузей від інфраструктури (хоча вона у нього вже просто чудова) до результатів.

Я працюватиму з трансферами, з тими футболістами, які вже є в команді, з академією. Думаю, головне, чого не вистачає харківській команді - своїх вихованців у першій команді. Це моє велике переконання.

Судячи з інформації, яку я до цього моменту вже встиг обробити, вони є, але чомусь не тут. Сподіваюся, що вони з'являться в першій команді. Для початку отримають шанс проявити себе на тренуваннях, зборах з першою командою, а потім і в іграх".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram