>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ван Гал має намір влітку витратити ще 145 млн фунтів на новачків

Серу Алексу такі витрати і не снилися

Ван Гал має намір влітку витратити ще 145 млн фунтів на новачків
Фото: intermilano.ru

"Манчестер Юнайтед" готовий витратити значну суму на зміцнення складу наступного літа. Керівництво МЮ вирішило змінити стратегію клубу і створити в Англії якусь подобу мадридського "Реала". Тобто купувати вже розкручених зірок і заробляти на їхніх позафутбольних "експлуатаціях".

Головному тренеру манкуніанців Луї ван Галу вже сказали, що він отримає необмежений бюджет на трансфери влітку 2015 року. Голландець, за інформацією англійських ЗМІ, вже склав список бажаних придбань. До нього увійшли: Кевін Стротман ("Рома", 30 мільйонів фунтів), Матс Хуммельс ("Боруссія" Дортмунд, 35 млн), Дієго Годін ("Атлетіко", 25 млн), Дані Алвес ("Барселона", 15 млн), Ар'єн Роббен ("Баварія", 40 млн).

Нагадаємо, минулого літа ван Гал, витративши на новачків близько 200 млн євро, побив клубний і європейський трансферний рекорд. Таким чином, сума витрат МЮ на трансферному ринку за останні два роки може перевищити 350 мільйонів фунтів.

За підрахунками англійських журналістів, Алекс Фергюсон за майже 20 років правління на "Олд Траффорд" витратив близько 600 млн фунтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram