>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калиниченко: Блохін і Шева сперечалися у збірній, мовляв, "хто більша зірка"

Водночас Андрій дотримувався субординації

Калиниченко: Блохін і Шева сперечалися у збірній, мовляв, "хто більша зірка"
Фото: Макс Левин

Максим Калиниченко, який працював з Олегом Блохіним у збірній України, згадав, що тренер любив згадувати себе у футболі. Крім того, Максим, який виступав у московському «Спартаку», заявив, що міг неодноразово отримати російський паспорт. Але вирішив не робити цього.

«Блохін - демократичний диктатор, якщо можна так сказати. Дуже харизматична особистість. Дуже любить згадувати себе у футболі, але сказати, що з ним було некомфортно працювати, я не можу.

У них із Шевченком були свої стосунки, мовляв, «хто більша зірка». Але субординація при цьому зберігалася. Шева іноді огризався, але там усі огризалися періодично...

Прийняти російське громадянство? Під шумок я міг це зробити ще в «Спартаку». І не раз. Але в мене ніколи такого бажання не виникало. Не скажу, що я шалений патріот, але відмовлятися від громадянства в нинішній ситуації було б зрадою.

І передусім щодо себе. Завжди вважав, що потрібно залишатися чесним із самим собою. Можу спокійно в дзеркало дивитися - отже, все нормально. Каламутити-крутити - це не моє. Напевно, тому в мене і така кар'єра вийшла», - розповів Максим.

Нагадаємо, Калиниченко в минулому сезоні виступав за «Таврію». Влітку Максим завершив кар'єру і вступив на тренерські курси при ФФУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram