>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боєць ММА з Харкова прийшов на бій у США у футболці з Путіним

Олійник вирішив підбадьорити місцеву публіку

Боєць ММА з Харкова прийшов на бій у США у футболці з Путіним
Фото: sports.ru

Уродженець Харкова і боєць MMA Олексій Олейник одягнув футболку із зображенням Володимира Путіна перед боєм з Джаредом Рошольдом.

Перед поєдинком в американському Остіні український боєць вирішив підбадьорити місцеву публіку, вийшовши на процедуру зважування, яка зазвичай відбувається перед великим скупченням публіки і телекамер, у футболці із зображенням президента Росії Володимира Путіна.

Одне з найпоширеніших питань по обидва боки океану: громадянин України, який підтримує Путіна, - як це можливо? Все просто: Олійник - керівник спортивного клубу "Оплот".

"Захотілося в чомусь показати свою життєву позицію, захотілося трохи роздратувати публіку. Якщо чесно, американці тут на вухах стояли: виходить хлопець битися проти іншого хлопця, це одна справа, а коли додається якась ідеологія, ваша країна проти нашої країни, це вже інше, це цікавіше.

Так, я підтримую політику Путіна, тому тут відразу кілька цілей переслідував: і громадянську позицію продемонстрував, і до спорту підігрів інтерес", - розповів Олексій.

39-річний Олійник народився у Харкові, але зараз живе і тренується в Москві, де відкрив власну школу ММА. Олексій раніше має український паспорт, однак на ринг виходить під прапором Росії, і в цей момент оформляє російське громадянство.

Додамо, що Джареда Олійник нокаутував у першому раунді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram