>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Севідов звинуватив "Говерлу" у фальсифікації документів з ФІФА

Тренеру доведеться три роки чекати обіцяного?

Севідов звинуватив "Говерлу" у фальсифікації документів з ФІФА
Фото: dt.ua

"Говерла" досі не розрахувалася з Олександром Севідовим, який очолював команду у сезоні 2012/13. Про це тренер повідомив в ефірі програми "Великий футбол":

"Я останній, напевно, у списку на погашення заборгованості. Жодних зрушень немає. Як і прогнозувалося: "Говерла" тягне час, опротестовує все, що можна. З'явився ще один цікавий документ, сфальсифікований документ, з ФІФА!

Там "Говерла" вимагає зупинити розгляд справи Севідова, тому що ФІФА прийняла до розгляду скаргу Говерли на рішення нашої Палати вирішення спорів. Цей лист ужгородці прислали на офіційному бланку ФІФА в КДК. Але є другий лист - офіційний від ФІФА, де вони пишуть чітко і однозначно, що вони не мають права розглядати такі питання і такого роду справи до розгляду не приймали".

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич оперативно відповів тренеру у своєму твіттері:

"Своїм обвинуваченням Севідов вкотре підтвердив свою некомпетентність. До всього і підставив канал "Футбол". Це компетенція юристів - вести суперечку в ФФУ. У тому, що клуб не фальсифікував документи, я твердо впевнений".

Нагадаємо, що Севідова звільнили з клубу ще влітку 2013 року. Пізніше тренер подав скаргу у ФФУ, де вказав, що ужгородці не до кінця виконали свої контрактні зобов'язання. Олександр Шуфрич (віце-президент клубу) мотивував своє рішення не платити Севідову переговорами, які тренер нібито провів під час сезону з "Карпатами" (львів'яни конкурували з "Говерлою" за право залишитися в "еліті"). Але Палата вирішення спорів ФФУ стала на сторону Севідова. Минулого тижня КДК ФФУ постановив погасити борг перед тренером у 10-денний термін - інакше почнуться штрафні санкції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram