>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Феттель: перші переговори з "Феррарі" провів ще у 2008 році

Себастьян 15 років провів у системі "Ред Булл"

Феттель: перші переговори з "Феррарі" провів ще у 2008 році
Фото: proff1.ru

Сьогодні "Феррарі" офіційно оголосила про підписання контракту з чотириразовим чемпіоном світу Себастьяном Феттелем. Німецький гонщик у "Скудерії" отримуватиме 60 млн фунтів щорічно. Це рекорд "Формули-1".

В інтерв'ю Auto Motor und Sport Феттель розповів, що провів перші переговори з "Феррарі" ще за часів виступів за "Торо Россо" у 2008 році:

"Вперше ми зв'язалися ще кілька років тому. У 2008 році ми обговорювали зі Стефано Доменікалі можливість співпраці в майбутньому. Але, звичайно, тоді я був зосереджений на виступі за "Ред Булл". Я виграв чотири титули з командою, але завжди підтримував контакт із "Феррарі".

Також у мене була зустріч з президентом Лукою ді Монтеземоло. Головною причиною зустрічі були переговори з приводу можливої співпраці, ще одним приводом стала купівля машини для батька.

Було не так вже складно тримати все в таємниці. У мене немає менеджера, який міг би сказати щось зайве. Якщо про ваші плани знає вузьке коло людей, то жодних проблем немає. Після складної першої половини сезону-2014 зрозумів, що є можливість покинути "Ред Булл". Це дозволило почати детальніші переговори. "Феррарі" також виявила цікавість.

Я співпрацюю з "Ред Булл" 15 років, тому рішення було важким. Але мені хотілося почати щось нове. Це рішення не спрямоване проти "Ред Булл". Знаю, що мене чекає серйозний виклик, особливо враховуючи домінування "Мерседеса". Але я добре все обдумав".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram