>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: Ахметов не дозволив мені очолити Румунію

Містер мріє про збірну

Луческу: Ахметов не дозволив мені очолити Румунію
Фото: shakhtar.com

Наставник «Шахтаря» Мірча Луческу зізнався, що дуже хотів попрацювати з національною збірною Румунії, але Рінат Ахметов відмовився відпустити його.

«Президент румунської федерації Резван Бурляну прилітав до Києва, і ми обговорили можливу роботу в збірній. Якщо чесно, мені хотілося б бути на лаві запасних у матчі з Північною Ірландією, адже не можу забути ті емоції, які мав 30 років тому, коли тренував збірну. Але це не має сенсу, адже Рінат Ахметов був проти.

Я поважаю думку президента клубу і поважаю свій контракт. Ми з ним поговорили по телефону, і він попросив мене врахувати ту ситуацію, в якій зараз опинився "Шахтар". 2012 року президент "Шахтаря" Рінат Ахметов уже відмовив українській федерації, яка пропонувала мені очолити збірну", - заявив Луческу в інтерв'ю програмі Fanatik Show на телеканалі Look TV.

Нагадаємо, у відборі на Євро-2016 Румунія в трьох іграх набрала 7 очок. Проте у вересні тодішній тренер збірної Віктор Піцурке поїхав до Саудівської Аравії. Одним із кандидатів на вакантну посаду був Мірча Луческу. Але в підсумку збірну очолив старійшина румунського тренерського цеху Ангел Йорданеску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram