>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шовковський: з "Карпатами" я не зіграю

Олександр знову "вилетів"

Шовковський: з "Карпатами" я не зіграю
Фото: livesport.ru

У четвер київське "Динамо" в рамках четвертого туру ЛЄ перемогло "Ольборг". Ворота киян у цій зустрічі захищав Олександр Шовковський. Після матчу капітан "Динамо" заявив, що знову отримав травму:

"Травма? Ми виграли, тому я чудово себе почуваю. Наразі щось рано говорити, необіхдно провести детальніше обстеження. Воно відбудеться завтра-післязавтра.

"Ольборг"? Аналізуючи матчі нашого суперника, ми побачили, що організаційно "Ольборг" грає дуже грамотно, будує свою гру досить жорстко, принципово, компактно рухається і цим створює перевагу. Ми розуміли, що буде нелегко і нам доведеться боротися з двома ешелонами оборони. Ми усвідомлювали, що знадобиться терпіння. З терпінням, особливо в першому таймі, у нас не завжди все виходило. Але у другій половині зустрічі ми додали у швидкості і почали створювати моменти. Якщо аналізувати гру загалом, то ми мусили реалізовувати хоча б одну з трьох можливостей, які ми мали до видалення, - тоді гра пішла б у іншому руслі.

Доля путівки в плей-оф ЛЄ вирішуватиметься у наступній грі. Я навіть не хочу припускати - у нас попереду "Карпати". Але думаю, що я вже вилетів і не зіграю в цьому матчі".

Нагадаємо, це не перша травма СаШо цього сезону. Раніше голкіпер не виключав, шо може завершити кар'єру після закінчення сезону через травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram