>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Імператор" Адріано погорів на наркотиках

Бразилець може надовго сісти у в'язницю

"Імператор" Адріано погорів на наркотиках
Фото: www.eurosport.ru

Колишній форвард збірної Бразилії Адріано може отримати тюремний строк за незаконний обіг наркотиків і зв'язок з наркоторговцями. Крім того, "Імператора" звинувачують у підробці документів.

Напередодні Адріано висунули звинувачення за двома статтями, пов'язаними з його діяльністю у сфері поширення наркотиків. За першою статтею бразильцеві загрожує до 15 років позбавлення волі, за другою - до 10 років. Крім того, Адріано купив наркоторговцям мотоцикл. До початку судового процесу "Імператор" залишатиметься на волі: прокуратура наразі не бачить потреби в його затриманні.

Нагадаємо, Адріано завершив кар'єру півтора роки тому. Останніми клубами в кар'єрі "Імператора" були "Корінтіанс" і "Фламенго", але за останній він так і не провів жодного матчу. За повідомленням бразильських журналістів, один із найкращих бразильських нападників минулого десятиліття страждає від надмірної ваги. Повернути собі форму Адріано не зміг.

Справжньою зіркою бразилець став в Італії, забиваючи за "Парму" та "Інтер". В італійській серії А бразилець провів 180 матчів і забив 77 м'ячів. У складі збірної Бразилії "Імператор" відзначився 29 разів у 51 матчі.

Раніше повідомлялося, що Адріано може відновити кар'єру у Франції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram