>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Скрипник здобув 2 перемоги за 6 днів

Віктор прийшов, побачив, переміг

Скрипник здобув 2 перемоги за 6 днів
Фото: werder.de

Бременський "Вердер" очевидно вчинив правильно, призначивши тренером Віктора Скрипника. Під керівництвом українця "музиканти" здобули дві перемоги у двох матчах: спершу в Кубку, а в минулого вікенду і в Бундеслізі, перемігши "Майнц". Для "Вердера" ця перемога стала першою у 10 турах сезону.

В інтерв'ю офіційному сайту Бундесліги Скрипник зазначив, що на тренуваннях його нові вихованці викладаються максимально:

"Ми дуже щасливі, що нам вдалося домогтися трьох очок. Але насправді, це лише одна з багатьох ігор чемпіонату. Разом ми працюємо тільки шість днів, але зуміли домогтися максимального результату у двох матчах. Можливо, все полягає в тому, що гравці просто намагаються проявити себе перед новим наставником, тому повністю викладаються як на тренуваннях, так і в іграх. Єдине, що можу сказати, - ми дуже багато працювали всі ці дні. До того ж кожен із нас в курсі, що у нас є недоліки у грі, і щоб їх усунути, необхідно докласти максимум зусиль. Загалом, робимо наразі все можливе, щоб поліпшити нашу ситуацію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram