>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бетао повертається в "Динамо"

Бразилець перебуває в добрій фізичній формі

Бетао повертається в "Динамо"
Фото: isport.ua

30-річний захисник Бетао знову гратиме в "Динамо". Про це повідомив президент киян Ігор Суркіс:

"Спочатку ми розраховували на іншого вільного агента - колишнього гравця "Ювентуса" Рето Циглера. Але оскільки він давно не грав, ми запропонували йому приїхати на перегляд, щоб протягом тижня або максимум десяти днів оцінити його стан. Схвалення такої схеми від гравця так і не отримали. А купувати кота в мішку нам не хотілося.

Бетао, як і Циглер, не грав якийсь час, але, на відміну від швейцарця, проти перегляду не заперечував. Ребров ініціативу підтримав, бразилець пройшов всі тести, і буквально перед нашою розмовою лікарі підтвердили: його кондиції знаходяться на тому самому рівні, що під час гри за клуб. Бракує тільки ігрової практики".

Нагадаємо, Бетао виступав за "Динамо" в період з 2008-го по 2012 рік. Загалом за киян бразильський захисник зіграв 106 ігор. Два роки тому "Бетон" вирішив покинути Київ. Бразилець спершу пограв в оренді за французький "Евіан", а потім поїхав до Бразилії.

У нинішньому "Динамо" Бетао, здатний зіграти на будь-якій позиції в обороні, ймовірно, гратиме на позиції лівого захисника, де утворилася "діра" (Тремулінас перебрався в "Севілью", Макаренко і Селін травмовані).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram