>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Жеребкування Підсумкового турніру: у Джоковича - "шоломники", у Федерера - двожильний сепаратист

Новак виглядає фаворитом турніру

Жеребкування Підсумкового турніру: у Джоковича - "шоломники", у Федерера - двожильний сепаратист
Джокович снова явный фаворит Итогового
Фото: EPA/UPG

Відбулося жеребкування Підсумкового чемпіонату АТР, який відбудеться в Лондоні з 9 по 16 листопада. Вісім учасників змагань розділилися на дві групи: А і В, по два кращих представники з яких вийдуть у півфінал турніру.

До групи А потрапили: перша ракетка світу серб Новак Джокович, швейцарець Стен Ваврінка, чех Томаш Бердих і хорват Марін Чіліч.

Зазначимо, що Джокович впевнено виграв останній регулярний турнір сезону - Паризький Мастерс, а його суперники Ваврінка і Чіліч після перемог на "Шоломах" нічим особливим і не запам'яталися. Бердих же проводить, можливо, найнеоднозначніший сезон у кар'єрі.

А в групі В зіграють: швейцарець Роджер Федерер, японець Кеї Нішікорі, британець Енді Маррей і канадець Мілош Раоніч.

Зазначимо, що Федерер після перемог у Шанхаї і Базелі виглядав відверто втомленим у Парижі, Нішикорі після виходу у фінал US Open виграв домашній турнір у Токіо і пригальмував, а Раоніча у фіналі Мастерсу в Парижі переміг Джокович.

Що стосується Енді Маррея, то шотландець з кінця вересня у гонитві за Лондоном видав марафон із шести поспіль турнірів. У якому стані Енді підійде до Підсумкового - велика загадка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram