>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джокович виграв 600 матч у кар'єрі

До Федерера ще дуже далеко

Джокович виграв 600 матч у кар'єрі
Фото: EPA/UPG

В ATP-турі триває парад ювілейних перемог. Недавно Давид Феррер і Томмі Робредо виграли відповідно свій 600-й і 500 матчі в кар'єрі. А у фіналі паризького Мастерса ювілейну перемогу виборов Новак Джокович. Серб, впевнено перегравши Мілоша Раонича, добув 600 перемогу в кар'єрі.

Ноле став п'ятим сучасним гравцем, який досяг цієї позначки. Багато років тому це зробив Роджер Федерер (991 перемога), не так давно - Рафа Надаль (706), а Ллейтон Г'юїт (611) і Давид Феррер (602) - зовсім недавно.

Зазначимо, що в цьому сезоні 27-річний Новак зможе здобути, максимум, 62 перемоги. Тоді як минулого сезону їх у нього набралося одразу 74. А в позаминулому ще більше - 75.

Наприклад, "дідусь" Федерер цього року розбушувався і виграв вже 68 матчів, утримуючи абсолютне лідерство за цим показником. Судячи з усього, Новак просто не встигне хоча б наблизитися до 33-річного швейцарця.

А ось обігнати його за кількістю перемог на Мастерсах може вже у 2015 році. У швейцарця зараз 23 "мастерівські" титули, у Джоковича після перемоги в Парижі стало 20.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram