>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Скрипник: у головні тренери "Вердера" покликали у SMS

У Бремені Віктора вважають своїм

Скрипник: у головні тренери "Вердера" покликали у SMS
Фото: www.dynamo.kiev.ua

Віктор Скрипник, у вихідні прийняв бременський "Вердер", став першим українським тренером, який очолив команду з топ-ліги. Скрипник, в Україні добре відомий за матчами за "Дніпро" і збірну, підписав з "музикантами" контракт на три роки.

Українець повідомив, що запрошення очолити команду отримав у SMS:

"Після п'ятничної гри з "Кельном" (0:1) вночі мені прислали SMS. Там було написано, щоб я прийшов в суботу у клуб, де збереться керівництво. Там мене запитали, чи готовий я прийняти першу команду. Лукавити не став і одразу погодився. До цього я працював з дублем, ми тренувалися на однакових полях. Для мене це було, як перейти з одної тренерської лави на сусідню.

Головна задача - витягнути команду з дна таблиці? Було б нерозумно думати про щось інше. Про єврокубки мріяти зарано. Команда у нас зараз цілком боєздатна і цілком може досягати непоганих результатів до зимової перерви, а там вже буде можливість підсилити склад і стабілізувати показники.

На моєму першому тренуванні було стільки людей, як у 2004 році, коли ми виграли чемпіонат Німеччини. Нас всіх зустрічали оплесками і бажали удачі. Адже ні я, ні хтось інший з тренерського штабу - не чужі люди. До мене вже точно як до іноземця не ставляться, називають "вердераном". Є, звичайно, акцент, але увагу на це ніхто не звертає".

Скрипник з 1996-го по 2004 рік виступав за бременців і виграв з командою один чемпіонат і два Кубки. Потім Віктор працював у клубі тренером команд різного віку. 

Зазначимо, що "Вердер" цього сезону Бундесліги за дев'ять матчів не здобув жодної перемоги, через що команда зараз посідає останнє місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram