>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Данія не помітила прибуття "Динамо"

Тамтешні журналісти не приділили уваги українському гранду

Данія не помітила прибуття "Динамо"
Фото: коллаж LB.ua

Сьогодні київське "Динамо" в рамках 3 туру ЛЄ зустрінеться з данським "Ольборгом". Прес-служба київського клубу зазначає, що прийдешня гра не зчинила ажіотажу в Данії.

"Стадіон розташований в житловому масиві. Про його місцезнаходження можна дізнатися за чотирма щоглами з прожекторами, які видно практично з будь-якої точки міста. А от про те, що місцева команда зіграє з найтитулованішим клубом України, жодних афіш на вулицях не помічено. Як і не зустрічались фанати "Ольборга", через що виникають сумніви, що майже 10-тисячна арена сьогодні ввечері буде заповнена.

Погортавши кілька газет, можна було знайти матеріали, присвячені сьогоднішньому поєдинку, але загалом данські журналісти акцентують увагу на своїй команді, при цьому про прес-конференції Сергія Реброва або принаймні ймовірний склад "Динамо" на матч з "Ольборгом" - ні слова, повідомляє офіційний портал "Динамо".

У сьогоднішньому матчі господарі зіграють у домашньому червоно-білому комплекті форми, "динамівці" ж вийдуть на поєдинок у гостьовому синьому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram