>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сіллах: за два-три роки перейду в суперваговики

Ісмаїл готовий до змін

Сіллах: за два-три роки перейду в суперваговики
Фото: youfight.info

Український боксер Ісмаїл Сіллах (23-21-2, 17КО), який виступає у напівважкій вазі, найближчим часом має намір "перезапустити" свою професійну кар'єру. 29-річний боксер планує змінити промоутера і вагову категорію:

"Я вирішив кардинально все змінити: тренера, техніку, середовище. Трохи більше як півроку тому я з сім'єю переїхав жити і тренуватися в Лас-Вегас. Тут все просякнуто боксом, багато боксерів і тренерів, мені є чому повчитися. Також я міняю вагову категорію - переходжу в крузервейт (важка вага - до 90,7 кг). А за два-три років можна спробувати себе і в суперважкій вазі. Моїм промоутером на папері залишається Рой Джонс, але до закінчення контракту залишилися лічені місяці. Будьмо відверті: ми не виправдали очікування один одного. Промоутери очікували від мене більшого, я теж очікував більшого від них. Сподіваюся, що після завершення терміну контракту співпрацюватиму з серйозними людьми. Наразі хочу прогресувати у ринзі, і тренувальний табір Володимира Кличка для цього чудово підходить".

Нагадаємо, що свій останній бій Сіллах повів 30 листопада 2013 року проти росіянина Сергія Ковальова. На кону поєдинку стояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у напівважкій вазі (до 79,4 кг). Ісмаїл той бій програв нокаутом у 2 раунді. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram