>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маса: Райкконен втратив голову через Алонсо

Фернандо завжди тягне ковдру на себе

Маса: Райкконен втратив голову через Алонсо
Фото: EPA/UPG

Пілот "Вільямса" Феліпе Масса, який виступав за «Феррарі» з 2006-го по 2013 рік, вважає, що причиною слабких результатів Кімі Райкконена в сезоні-2014 є наявність такого напарника, як Фернандо Алонсо.

«Думаю, проблеми Кімі полягають в психології. Я теж дуже постраждав, коли Алонсо прийшов у «Феррарі». Кімі, безумовно, кращий, ніж можна подумати, дивлячись на його результати цього сезону. Але в одній команді з Фернандо він втратив голову і не може показувати те, на що здатен. У нашому світі все залежить від деталей, і якщо у вас психологічні проблеми, то ви не зможете ідеально виконувати роботу.

На мій погляд, Алонсо є найсильнішим гонщиком у пелотоні, тому якщо ви не виконуєте свою роботу належно, то випередити його дуже складно. Крім того, Фернандо дуже розумний і здатен згуртувати команду навколо себе. Це не найкраще позначається на іншому пілоті. Коли ви бачите, що команда приділяє всю увагу вашому напарникові, складно продовжувати робити те, на що ви здатні», - цитує Массу Motorsport з посиланням на Lance.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram