>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росіянин із НХЛ побив жінку і потрапив до в'язниці

Войнова звільнили під заставу

Росіянин із НХЛ побив жінку і потрапив до в'язниці
Вячеслав Войнов
Фото: sport-xl.net

Захисника "Лос-Анджелеса" В'ячеслава Войнова заарештували в понеділок за звинуваченням у домашньому насильстві. Затримання відбулося через кілька годин після того, як російський хокеїст взяв участь у перемозі "Королів" над "Міннесотою" (2: 1), віддавши голевий пас.

Відразу після арешту Войнова НХЛ дискваліфікувала його на невизначений термін.

За інформацією канадського телеканалу TSN, ситуація у Войнова дуже серйозна. Жінка, яку побив хокеїст, зараз перебуває у лікарні. За попередніми повідомленнями, у неї серйозні травми. За її словами, вона була в стосунках зі спортсменом.

Повідомляється, що Войнова звільнили під заставу 50 тисяч доларів. Засідання у його справі розпочнеться 22 жовтня.

Зауважимо, що торік у схожу неприємну історію потрапив інший росіян, що грає в НХЛ - Семен Варламов. Подруга воротаря "Колорадо" звинуватила його в домашньому насильстві. Однак довести вину Варламова в суді "потерпілій" не вдалося.

Додамо, що 24-річного Войнова вважають одним з найсильніших захисників у НХЛ. За "Лос-Анджелес" В'ячеслав виступає з 2011 року. У складі "Королів" вихованець челябінського "Трактора" двічі вигравав Кубок Стенлі. Всього у НХЛ захисник провів 248 ігор і набрав 104 очки (дуже вагомий показник!).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram