>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас погрожували зірвати матч "Шахтар" - "Порту", - Палкін

Фанати відмовилися зривати заборонений банер

Ультрас погрожували зірвати матч "Шахтар" - "Порту", - Палкін
Сергей Палкин
Фото: dynamo.kiev.ua

Під час матчу ЛЧ "Шахтар" - "Порту" на "Арені Львів" українські фанати вивісили заборонений банер "UEFA – We care about Russia". Спроби стюардів його прибрати завершилися безрезультатно. Тепер "Арену Львів" чекають санкції (на додачу фани в кінці матчу кинули фаєр на поле).

Про це в ефірі програми "Великий футбол" заявив гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін:

"Якщо УЄФА вирішить позбавити "Арену Львів" міжнародних матчів, кому від цього буде краще? Хто хоче позбавити Львів ігор міжнародного рівня? Коли ми отримаємо відповідь на це питання, все стане зрозуміло.

УЄФА має чіткі регламентні норми - під час матчу не можна вивішувати будь-які плакати із згадкою УЄФА. Стюарди, які стояли в секторі, природно, знають ці норми, це їх робота. Вони підійшли і сказали: "Приберіть, бо будуть санкції проти клубу". Але банер не прибрали. Більш того, стюардам погрожували, що зараз зірвуть матч, якщо хтось доторкнеться до плаката. Хлопці залишили все, як було.

За допомогою цих порушень хочуть зробити так, щоб УЄФА заборонив нам грати на "Арені Львів" або щоб ми грали там без глядачів. У цьому напрямку все робиться дуже цілеспрямовано".

Нагадаємо, на "Арені Львів" під час матчу збірних України та Македонії представники УЄФА і FARE також зафіксували кілька порушень. У свою чергу лідер львівських ультрас Тарас Павлів заявив, що УЄФА упереджено ставиться до України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram