>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маррей і Бердих, рятуючи сезон, виграють титули

Представники еліти неабияк зацікавилися "малими" турнірами

Маррей і Бердих, рятуючи сезон, виграють титули
Маррей выиграл второй титул под руководством Моресмо
Фото: EPA/UPG

Цього тижня зірки світового тенісу звернули свої погляди на непоказні турніри Серії 250. І якщо торік заманити топів на такий турнір можна було хіба що бонусами, то цього року все пояснюється відчайдушною боротьбою за потрапляння на Підсумковий чемпіонат.

От і вийшло, що в трьох недільних фіналах зійшлися 4 гравці з ТОП-10 і Енді Маррей, який долучився до них (формально 11-й, але - форевер стронг).

Марин Чилич ще в суботу застовпив за собою місце в Лондоні (хоча бонуси від організаторів, гадаємо, були важливіші) й виграв турнір у Москві - 6:4, 6:4 в Баутісти Агути; Енді Маррей засмутив Давида Феррера у Відні - 5:7, 6:2, 7:5, а Томаш Бердих декоронував Григора Димитрова в Стокгольмі - 5:7, 6:4, 6:4.

Маррей і Бердих виграли лише другий титул у сезоні, а в активі Феррера так і залишається "одиничка".

Зазначимо, що ніхто з суперників через незначущість турнірів не зміг зробити вирішальний ривок. У боротьбі за Лондон усе вирішиться на турнірах у Базелі та Парижі.

Нагадаємо, що гарантували собі участь у Підсумковому четверо: Джокович, Федерер, Ваврінка і Чилич. П'ятим був Рафа Надаль, але іспанець таки наважився на операцію з видалення апендиксу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram