>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мутко: нічия з Молдовою? Це наш рівень, але зате наші хлопці не сачкують

Збірна Росії все одно полетить до Франції

Мутко: нічия з Молдовою? Це наш рівень, але зате наші хлопці не сачкують
Фото: EPA/UPG

У неділю збірна Росії осоромилася. У Москві вихованці Капелло не змогли переграти збірну Молдови – 1:1. Після гри міністр спорту РФ Віталій Мутко попросив "громадськість" не лаяти збірну:

"Я не хочу зараз говорити, як Капелло, чого він хотів... Тут багато факторів. Звичайно, є питання, які ми проґавили у розвитку футболу. Треба повертатися до цього, але це тривала перспектива. Звичайно, команда вийде з групи, всі вболівальники нехай заспокояться. Вони будуть на чемпіонаті Європи, я абсолютно впевнений. Але що ми там будемо робити - от питання. У нас попереду вісімнадцятий рік. Говоритимемо. Зараз Фабіо на тиждень поїде, повернеться - поговоримо.

Грати з такими командами теж складно, ви самі розумієте: дві оборони... Ми пропускаємо в двох іграх два м'ячі - звичайні, прості м'ячі. Стандарт, удар - просто елементарний м'яч. Звичайно, це прикро. Але думаю, що все піде нормально. Любіть футбол, підтримуйте. Хлопці є. Ну, це наш рівень наразі. Це наші хлопці. Але вони можуть грати значно краще. Вони не сачкують - вони грають, вони віддаються. Тому не лайте їх. Підтримуйте.

Хлопці хочуть. Далі нічого не можу вам більше говорити. Чому не реалізовуємо потенціал - треба дивитися. Я запитав у Саші Самедова: "Чому ти не граєш?" У Віктора Файзуліна: "Чому ти не граєш?" Ви ж рівня найвищого! Чому? Ви повинні... Ну, Артем Дзюба хоче, він рветься...

Я вам гарантую, що з цієї групи ми вийдемо. Готуйте квиток. Я хочу сам в Парижі побувати. Побуваємо...".

Нагадаємо, на Євро-2016, яке відбудеться у Франції, з відбіркової групи вийдуть дві збірні. Команда, яка посіла третє місце, потрапить у плей-оф. Після трьох турів Росія, набравши 5 очок, посіла 2 місце. Стільки ж пунктів в активі Швеції, на два бали більше має Австрія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram