>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: ми самі ускладнили собі гру з Македонією

Реалізував би Ярмоленко пенальті - міг би заспокоїти суперника

Фоменко: ми самі ускладнили собі гру з Македонією
Фото: ffu.org.ua

У неділю збірна України зі скрипом переграла Македонію в матчі 3 туру відбору на Євро-2016. Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції заявив, що гра вийшла складною:

«У нас непроста група, сьогодні в цьому ми ще раз переконалися. Так складалася гра, яку ми ще й ускладнили. Забив би Ярмоленко пенальті, все було б набагато легше. Крім 11-метрового, ми мали багато моментів, яких не реалізували. Це серйозно нагнітало обстановку.

Гра захисників? Зараз розборів робити не варто. Усі ви прекрасно розумієте, що спортивна форма Хачеріді далеко не найкраща. Євген довго не грав після травми. Йому потрібен час, щоб набрати минулі кондиції. Кучерові велике спасибі за те, що він сьогодні грав, адже мав мікротравму. Я думаю, ви задоволені цією відповіддю.

Зозуля? Ми такі ситуації не виносимо на розсуд громадськості. Це справа нашої команди. Перебудовуватися треба поступово - це бажано робити в товариських іграх. І взагалі, неетично з мого боку розбирати гру своїх підопічних. На наступному зборі я вкажу всім хлопцям на їхні помилки».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram