>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фан ЦСКА: італійці вивісили прапор України, от хлопці і зірвалися

Армійці тепер три домашні матчі проведуть на порожньому стадіоні

Фан ЦСКА: італійці вивісили прапор України, от хлопці і зірвалися
Фото: EPA/UPG

Під час матчу 1 туру групового турніру ЛЧ "Рома" - ЦСКА (5:1) фани армійців влаштували заворушення. Фанати почали закидати італійців запаленими фаєрами. Крім того, деякі фанати ЦСКА спробували прорватися на сусідній сектор, в результаті чого зав'язалася бійка зі стюардами, що працюють на арені. Фанат ЦСКА Дмитро Бугров стверджує, що в усьому винні... господарі:

"Ще до матчу вболівальники "Роми" наших провокували, кидалися пляшками, а одного навіть порізали, всі знають. І про те, що не давали швидкій допомозі проїхати. І все одно, нічого б не сталося, напевно, спрацювала тоді поліція італійська на високому рівні.

Але ж навіщо посадили вболівальників ЦСКА поруч із трибуною "Роми"?! І вони ж теж не мовчали, а що тільки не кричали на нашу адресу. Але чаша терпіння переповнилася, коли на їхній трибуні з'явився український прапор і полилися вже зовсім образливі вислови. І рахунок на табло не додавав радості.

Нерви у хлопців просто не витримали, мабуть. Нікого не хочу виправдовувати. Так, вийшло не дуже добре. Але запевняю, рідний клуб ніхто підставляти не хотів.

Взагалі, як тільки в УЄФА прийшов Платіні, почалося справжнє полювання на відьом. Під заборону потрапляє взагалі все! У відділі по роботі з уболівальниками лежить ціла брошура заборонених символів. Усі і не запам'ятаєш.

А взагалі, якісь подвійні стандарти в усьому цьому. Ось мертва голова на банері, який переважна більшість людей з нацизмом ніяк не асоціює, заборонений. Але при цьому в тому самому Римі - я особисто це бачив! - скрізь спокійно продаються статуетки Гітлера і Муссоліні, майки з їхнім зображенням".

Нагадаємо, ЦСКА через поведінку фанів проведе три найближчі домашні матчі в єврокубках без глядачів. Крім того, на клуб накладено штраф у розмірі 200 тисяч євро. У двох інших виїзних матчах групового етапу Ліги чемпіонів (проти "Манчестер Сіті" і "Баварії") для фанатів ЦСКА закриють вхід на гостьовий сектор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram