>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучук судитиметься з "Локо"

Леонід Станіславович оголосив війну Смородській

Кучук судитиметься з "Локо"
Фото: shakhtar.com

Леонід Кучук судитиметься з московським "Локомотивом". Про це повідомив юрист тренера Юрій Зайцев:

"Ситуація на сьогодні така, що укладення якоїсь мирової угоди неможливо. Ми не можемо знайти точки дотику з "Локомотивом".

"Локомотив" намагається мінімізувати свої витрати і наразі не налаштований виплачувати фахівцеві ту суму, яку прописано в контракті. Тому ми звернулися до Палати з вирішення спорів РФС. Клуб порушив контракт.

"Локомотив" намагався створити привід для звільнення. У тому числі, Леоніду Станіславовичу висунули претензії з приводу того, що він нібито був відсутній на роботі під час триденної відпустки команди в період з 1 по 3 вересня. Крім того, клуб згадує про якісь міфічні переговори зі збірною Гани".

Нагадаємо, Кучук очолив "Локо" влітку 2013 року. Під його керівництвом "залізничники" здобули "бронзу" (кращий результат за останні 10 років). Однак старт нового сезону команда провалила, програвши в кваліфікації ЛЄ кіпрському "Апполону" в Москві 1:4. У російських ЗМІ з'явилася інформація, що кілька гравців просто "плавлять" жорсткого і вимогливого Кучука (у низці ЗМІ навіть з'явилися матеріали про "радянські" методи роботи тренера, неприйнятні в ХХI столітті). За всією цією "виставою" виразно маячила фігура президента "Локо" Ольги Смородської, яка раніше також розправилася з Сьоміним, Красножаном і Біличем. У підсумку Кучука після чергової невдачі відсторонили від роботи, але не звільнили.

Також повідомляється, що за умовами контракту Кучук у разі свого звільнення отримає компенсацію в розмірі $4 млн. Смородська таких грошей платити тренеру не хоче.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram