>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футбольний світ прощається з Гусіним

Провести друга приїхав Гаджієв. Шева обмежився вінком

На стадіоні «Динамо» розпочалася панахида за загиблим футболістом Андрієм Гусіним.

Провести Гусіна в останню путь прийшли легендарні футболісти Олександр Головко, Леонід Буряк, Олександр Заваров. Також у панахиді взяли участь Олександр Хацкевич, Євген Хачеріді, гравці молодіжної збірної і багато інших його друзів і колег по футбольному цеху. Андрій Шевченко, який не зміг приїхати на панахиду, надіслав вінок зі співчуттями, повідомляє Xsport.

Приїхав у Київ російський тренер Гаджі Гаджиєв (Гусін спершу грав у «Крыльях Советов» під керівництвом цього фахівця, а потім допомагав йому в «Анжі», «Сатурні» і тих самих «Крыльях»).

«Я приїжджав до нього на день народження і водночас для того, щоб прочитати кілька лекцій на тренерських курсах. Я зупинився у нього, жив у нього днів п'ять, їздив разом із ним на цей автодром, де він, як сам казав, виганяв адреналін. У Самарі він не катався.

Звичайно, він запам'ятався і виступами за київське «Динамо», коли вони доходили до півфіналу Ліги чемпіонів. Але мені все-таки ближчий той період, коли він грав у Росії і коли він працював разом зі мною. От за цей проміжок часу, який ми були разом, ми так зблизилися і професійно, і по-людськи, що зараз я вважаю, що втратив чи не найближчу мені людину. І не тільки мені, а й моїй сім'ї», - розповів Гаджиєв.

Сьогодні Андрія Гусіна поховають на Байковому кладовищі поряд з Белькевичем і Балем.

Нагадаємо, 41-річний Гусін розбився насмерть на мотоциклі на столичному автодромі.

Фото: xsport.ua

Фото: xsport.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram