>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: я не знаю, на що здатен "Шахтар" у ЛЧ

Нічия влаштує донеччан у першому матчі ЛЧ

Луческу: я не знаю, на що здатен "Шахтар" у ЛЧ
Фото: EPA/UPG

Сьогодні донецький «Шахтар» у Більбао проведе перший матч у цьому розіграші ЛЧ проти "Атлетіка". Наставник "гірників" Мірча Луческу зазначив, що команда перебуває в доброму стані:

"Ми відкриваємо груповий турнір матчем із дуже складним суперником. Тут на стадіоні завжди панує хороша атмосфера, але ми зробимо все можливе, щоб домогтися позитивного результату і потім в доброму гуморі продовжити виступи.

Ми всі матчі проводимо на виїзді, тренуємося на стадіонах, які не належать клубу. Нам непросто грати в таких умовах. Ми відчуваємо відповідальність перед своїми вболівальниками. Але важко проводити паралелі між чемпіонатом України та Лігою чемпіонів. Ми зараз навіть не знаємо, якими ми є зараз на такому рівні. Нам нелегко переживати цей період. Не просто прокинутися напередодні матчу за Суперкубок і дізнатися, що гравці хочуть покинути команду. Але команда відновилася, гравці довели себе до ладу. Тож ми перебуваємо зараз у хорошому стані, хоча і не на максимальному рівні.

«Атлетік» має гравців, які можуть добре навісити, і тих, хто може підключитися і замкнути ці передачі. Тому краще себе убезпечити і не допускати порушень на флангах і кутових. Ми набралися достатнього міжнародного досвіду, щоб не допускати таких помилок.

Чи влаштує мене нічия? Якщо враховувати якість обох команд, то так. Але і ми, і «Атлетік» намагатимемося перемогти».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram