>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пулєв кращий від Повєткіна, - тренер Кличка

Проте до Володимира Кубратові ще далеко

Пулєв кращий від Повєткіна, - тренер Кличка
Фото: profi-forex.org

Другий тренер Володимира Кличка Джеймс Алі Башир в інтерв'ю Bayloric TV висловив переконання в тому, що майбутній опонент Володимира болгарин Кубрат Пулєв є небезпечнішим суперником для українця, ніж росіянин Олександр Повєткін, якого Кличко переміг рік тому.

"Я ставлю Пулєва вище від Повєткіна. Він сильніший від нього і технічно, і ментально. Пулєв просто кращий як боксер. Я однозначно ставлю його на друге місце в суперважкій вазі після Володимира Кличка. У нього дійсно дуже хороший джеб, але й у Володимира він анітрохи не гірший. Крім того, всі ці хлопці, яких перемагав Пулєв: Устінов, Димитренко - не славилися добрим захистом, а Володимир рідко пропускає удари, зокрема джеби, навіть у спарингах.

Я думаю, що джеб Пулєва в бою з Володимиром буде не таким ефективним, як у всіх попередніх його поєдинках. У Володимира є чим відповісти на джеб Пулєва, а от чи є чим у Пулєва відповісти на правий прямий Володимира? Пулєв хороший боксер, але чи зможе він проявити всі свої найкращі якості після того, як відчує на собі силу ударів Володимира? Чи так, як і всі інші - ні?" - сказав Джеймс Алі Башир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram