>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бондаренко допоміг Європі виграти Континентальний Кубок

Богдан взяв реванш у Баршима за поразку в Діамантовій лізі

Бондаренко допоміг Європі виграти Континентальний Кубок
Фото: EPA/UPG

У Марокко закінчився останній старт легкоатлетичного сезону - Континентальний Кубок. Командний залік впевнено виграла збірна Європи, в складі якої і виступали українські легкоатлети.

Український стрибун в висоту Богдан Бондаренко випередив свого одвічного суперника катарця Мутаза Ессу Баршима, взявши у нього реванш за поразку у фіналі Діамантової ліги, повідомляє Xsport.

Бондаренко з 3 спроби взяв висоту 2.34, але потім йому вдалося впоратися з висотою 2.37, що не вдалося зробити ані Баршиму, ані росіянину Івану Ухову. Бондаренко штурмував висоту 2.43, але вона йому не скорилася.

Сергій Смелик фінішував п'ятим у своєму забігу на 200 м (результат - 20:37). Виграв забіг Алонсо Едвард (Панама, команда Америки) з результатом 19:98. Ольга Земляк у складі команди Європи бігла в естафеті 4х400 м. Шансів у європейської четвірки проти головного фаворита забігу - команди Америки - не було. Європейки (іспанка Індіра Терреро, полька Малгожата Голуб, наша Оля Земляк і чемпіонка Європи Лібанія Грено з Італії) показали результат 3:24,12, а Америка встановила рекорд сезону 3:20,93. Африканська команда посіла друге місце, Азія-Пасифік - третє.

Ольга Саладуха посіла третє місце в потрійному стрибку з результатом 14.26, Анна Тітімець стала 4-й у бігу на 400 м з бар'єрами з результатом 55.20.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram