>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Ріу Аве" не любить грати без м'яча

Португальський суперник киян грає в атакувальній манері

Ребров: "Ріу Аве" не любить грати без м'яча
Фото: dynamo.kiev.ua

18 вересня «Динамо» стартує в груповому турнірі ЛЄ. У першому турі кияни на виїзді зіграють проти португальського «Ріу Аве». Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров уважно вивчає суперника:

«До старту в Лізі Європи ще треба дожити. Зараз кожна гра хвилює - в такій команді, як київське «Динамо», ти не можеш розслаблятися або ділити матчі на важливі і неважливі. Зараз на нас чекає дуже важлива гра із «Зорею». Всі хлопці це розуміють і серйозно готуються до неї.

Я дивився останній матч «Ріу Аве» проти «Боавішти». Наш суперник виграв із рахунком 4:0, але два м'ячі забив після видалення в складі команди суперника. «Ріу Аве» - це хороша, добротна команда. Та й узагалі, в груповий турнір Ліги Європи команди середнього рівня не потрапляють.

Загалом же можу сказати, що в згаданому матчі з «Боавіштою» потенціал «Ріу Аве» в атаці було видно дуже добре - ті чотири футболісти, які грали в лінії нападу, діяли дуже агресивно, дуже активно і створювали достатньо моментів біля воріт суперника.

Звичайно, як і всі португальські колективи, «Ріу Аве» - дуже технічна команда, всі її футболісти чудові технічно. Але водночас наш опонент не любить грати без м'яча: було видно, що після втрат футболісти «Ріу Аве» дуже важко відбирали м'яч. Втім, думаю, це типова характеристика для будь-якої португальської команди - там усі колективи дуже люблять бути з м'ячем, вони дуже технічні, а от без м'яча - не надто».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram