>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Севастопольські фани попросили у Путіна грошей на футбол

Новостворений СКЧФ живе наразі в борг

Севастопольські фани попросили у Путіна грошей на футбол
Фото: www.fcsevastopol.com

Севастопольські вболівальники написали відкритий лист президентові Росії Володимиру Путіну, в якому попросили надати допомогу місцевій футбольній команді.

Нагадаємо, влітку цього року в Севастополі закрили однойменний клуб, який брав участь в українській Прем'єр-лізі. На місці "української" команди з'явився новий клуб СКЧФ (по суті, окрім "вивіски" нічого не змінилося), який РФС в обхід ФІФА і УЄФА заявив під другий російський дивізіон. Зараз СКЧФ, як і ще два нові кримські клуби, відчувають фінансові труднощі: українські спонсори пішли, а росіяни вкладати гроші не хочуть. Севастопольські фани розраховують, що цю проблему можна вирішити коштом грошей з бюджету.

"Шановний Володимире Володимировичу!

Керівництво Міністерства спорту Росії нам гарантувало фінансову підтримку від початку цього сезону. Незважаючи на те, що клуб вже більш ніж місяць бере участь у всеросійських змаганнях, жодної копійки матеріальної підтримки в клуб не надійшло.

Севастопольський футбольний клуб фактично вже три місяці (!) живе в борг. Понад те, з кожним днем у нас все більше згасає віра, що така підтримка взагалі буде. Наочним прикладом стала ялтинська "Перлина", яка вже на цьому етапі не знайшла коштів для організації виїзду на календарний матч у Краснодарський Край. Ми наступні?

Шановний Володимир Володимирович, Ви дали нам усім можливість жити новим життям, бачити впевнене майбутнє наших дітей і гідну старість наших батьків. Севастопольці просять Вас не допустити краху севастопольського футболу, який був завжди істинно російським", - йдеться в листі, розміщеному на сайті Sevastopol.su.

Додамо, що відкритий лист Путіну - це не ноу-хау севастопольців. У Росії часто вболівальники клубів, "що гинуть" шукають порятунок у Кремлі. Зокрема, такі листи регулярно писали фани ФК "Том" і ХК "Спартак".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram