>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Наставник Словаччини: фортуна грала за нас

Перемогу гостям приніс точний удар Мака. Гравця, якого словацькі журналісти не бачили в стартовому складі

Наставник Словаччини: фортуна грала за нас
Фото: EPA/UPG

У понеділок збірна України в рамках першого туру відбору на Євро-2016 програла на своєму полі Словаччині. Після матчу наставник Словаччини Ян Козак віддав належне українській команді, зазначивши, що в другому таймі його вихованцям пощастило:

"Матч вийшов дуже важким. Перш за все, з точки зору витрачених фізичних сил. Але те, як наші футболісти впоралися з цією напругою, заслуговує слів поваги і подяки.

Суперник у нас був гідним. Переломним моментом у грі, звичайно ж, став гол, після нього ми відчули впевненість у своїх силах. У другому таймі ми намагалися контролювати м'яч, але треба визнати, що у збірної України були моменти для взяття воріт. Крім усього іншого, ще й фортуна і футбольне щастя були на нашому боці.

Хочу також зазначити, що всі наші футболісти зуміли максимально мобілізуватися на цей матч, ми продемонстрували дійсно колективну гру і завоювали важливі три очки. Я дуже радий цьому результату.

Незарахований гол в наші ворота на 90 хвилині? Звичайно, в кінці зустрічі відчувався тиск і цей момент став апогеєм напруги. Але я спостерігав за арбітром і відразу побачив, що він не зафіксував фол. На цьому всі емоції, пов'язані з цим епізодом, і завершилися.

Несподіваний вихід Мака в стартовому складі? Він заздалегідь знав, що гратиме. І ми ретельно налаштовували його на серйозну гру. Радий, що наше рішення виявилося правильним, і Мак забив переможний м'яч".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram