>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: перенесення матчу вигідно "Зорі", а не "Динамо"

Керманич киян не розуміє, чому суперник не хоче грати в суботу

Ребров: перенесення матчу вигідно "Зорі", а не "Динамо"
Фото: dynamo.kiev.ua

В УПЛ назріває новий скандал. Матч 6 туру "Зоря" - "Динамо" може не відбутися. Причина - дата проведення матчу. Луганська команда наполягає на тому, щоб гра відбулася в неділю, 14 вересня, як про це повідомлялося раніше.

УПЛ і "Динамо" мають намір провести двобій у суботу (киянам 18 вересня грати в ЛЄ). Гендиректор "Зорі" вже попередив УПЛ: або матч відбудеться в суботу, або його не зіграють взагалі. Проти бойкоту матчу вже виступили і вболівальники "Зорі", який попросив клуб поступитися лізі.

Наставник "Динамо" Сергій Ребров у свою чергу зауважив, що перенесення матчу на 13 вересня вигідніше "Зорі":

"Перш за все, я хотів би пояснити нашу мотивацію, коли ми прийняли рішення звернутися до Прем'єр-ліги з проханням призначити датою проведення матчу з "Зорею" 13 вересня.

По-перше, зараз відразу 11 гравців нашої команди залучено до матчів за свої збірні. Причому, деякі з них свої поєдинки проведуть навіть не сьогодні, а завтра і відповідно повернуться в розташування "Динамо" тільки в середу ввечері.

По-друге, наступного тижня ми маємо провести дуже важливий матч проти "Ріу Аве", яким ми стартуємо у груповому турнірі Ліги Європи. Цей матч відбудеться в Португалії, а добиратимемося до місця проведення цієї зустрічі ми п'ять годин.

Враховуючи два ці чинники, ми й прийняли рішення направити в Преьмьер-лігу прохання про перенесення матчу з "Зорею" на 13 вересня. І, думаю, це цілком зрозуміле і обгрунтоване рішення, з огляду на все те, що я тільки що перерахував.

При цьому мені не зовсім зрозуміла позиція "Зорі". Адже зі складу цієї команди лише двох гравців залучено до лав національної збірної. Так, ще п'ятеро луганців зараз перебувають у розташуванні молодіжної збірної України, але всі вони зіграють сьогодні в

матчі з Ліхтенштенйном, який майже нічого не означає, і навіть вже до вечора при бажанні можуть бути в розташуванні "Зорі". Таким чином, своїм повним складом наш суперник збереться набагато раніше, ніж ми. Ну і, до всього іншого, йдеться про виїзний для нас матч. У цьому плані "Зоря" знаходиться в набагато вигіднішому становищі, ніж ми.

Так на чиїй тоді стороні буде перевага, якщо матч «Зоря» - «Динамо» провести в суботу, а не в неділю? У чому програє «Зоря», якщо до суботи у нас практично і не буде часу на підготовку до гри? Ситуація якраз виглядає так, що саме для луганчан більш вигідно зіграти з нами в суботу, а не в неділю ».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram