>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нова Іспанія нудно програла Франції, Італія розбила "помаранчевих"

Дель Боске затіяв перебудову

Нова Іспанія нудно програла Франції, Італія розбила "помаранчевих"
Фото: EPA/UPG

У четвер у Європі пройшли товариські матчі національних збірних. Збірна Іспанії після конфузу на ЧС знову розчарувала. Підопічні Дель Боске в доволі нудному поєдинку програли Франції - 0:1. Зауважимо, що "Червона Фурія", наш суперник у відборі на Євро-2016, грала в добряче оновленому складі. Із перших хвилин на поле вийшли Де Хеа, Карвахаль, Аспілікуета, Сан Хосе, Коке, Гарсія.

Збірна Словаччина, з якою Україні грати 8 вересня, також не вразила. Підопічні Козака зі скрипом перемогли скромну Мальту - 1:0.

Відзначимо також перемогу Італії над Голландією - 2:0. "Скуадра Адзурра" нокаутувала суперника вже в дебюті. На 3 хвилині рахунок відкрив Іммобіле, а на 10 де Россі з "точки" подвоїв перевагу своєї команди. Джермейн Ленс, вийшовши у стартовому складі, провів на полі лише 12 хвилин. Гус Хіддінк, який проводив свій перший матч на чолі "помаранчевих" після повернення, замінив "динамівця" з тактичних міркувань: на 9 хвилині за фол останньої надії  вилучили захисника Інді. Додамо, що це був перший матч Італії під керівництвом Антоніо Конте.

Італія - Голландія - 2:0

Голи: Іммобіле, 3, де Россі, 10 (пенальті)

Франція - Іспанія - 1:0

Гол: Ремі, 73

Словаччина – Мальта - 1:0

Гол: Немець, 43

Швеція - Естонія - 2:0

Голи: Ібрагімович, 4, 24

Хорватія - Кіпр - 2:0

Голи: Манджукич, 18, 58

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram