>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер повільно одужує

Скоро родина Міхаеля може повідомити хороші новини

Шумахер повільно одужує
Фото: EPA/UPG

Колишній керівник команди Ferrari Стефано Доменікалі, який підтримує відносини з сім'єю Міхаеля Шумахера, заявив, що німецький гонщик одужує:

"Я регулярно спілкуюся з Корінною, підтримую контакти з родиною Міхаеля, і вони мені сказали, що його стан повільно, але стійко поліпшується. Всі ми сподіваємося, що страшне очікування скоро закінчиться, і ми зможемо повідомити хороші новини.

З Міхаелем у мене були найкращі стосунки з усіх гонщиків. Він - велика людина і чемпіон, він неймовірно талановитий і в усіх сферах прагнув бути кращим. Публічно Міхаель завжди захищав команду, але якщо ситуація складалася не так, як він хотів, за закритими дверима він поводився дуже жорстко. Шумахер хотів перемагати в будь-який час і робив все від нього залежне, щоб домогтися успіху".

Нагадаємо, в грудня минулого року Шумі, катаючись на лижах, впав і отримав важку травму голови. Міхаель переніс дві складні операції на головному мозку і впав у кому. Вийти з цього стану німець зумів тільки через півроку. Зараз Шумахер проходить курс реабілітації в університетському госпіталі Лозанни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram